!!!Maatregelen covid19 zie topic "belangrijk bericht!!!

regeling downtime periode

Locked
User avatar
Duister Gent
Posts: 905
jedwabne poduszki
Joined: 01 Sep 2014, 17:08

regeling downtime periode

Post by Duister Gent »

Beste spelers, vrienden,


We hebben vanuit het ST team besloten om een “gewijzigd” Downtime systeem te gaan gebruiken tijdens deze nieuwe, vervelende periode waarin we fysiek niet kunnen spelen. Wij willen dan ook duidelijk stellen dat DT spel OPTIONEEL is en niemand zich verplicht moet voelen om daar aan deel te nemen. We begrijpen immers dat niet iedereen fan is van online rollenspel of de tijd heeft om dit actief te doen.

Hoe we dit gaan aanpakken:
  • Er worden geen zware of nieuwe plots vanuit het ST team gegenereerd, maar lopende plotlines die tijdskritisch zijn blijven nog steeds verder rollen, al gaan we wel de rem daarop zetten en veel meer tijd voorzien om die af te werken. Alle lopende plots die niet tijdskritisch zijn worden bevroren, tenzij ‘licht verteerbaar’.

  • Downtime gebeurtenissen tussen spelers MOETEN een ST uitnodigen bij ELKE DT activiteit, zelfs een simpel gesprek. Geen ST = Niet gebeurd. (Het St-team behoudt zich het recht om de aangevraagde dt’s aan elkaar door te delegeren.)
  • Downtimes gebeuren steeds IC op de datum waarop de downtime effectief in het echte leven doorgaat. Dit wil zeggen dat er nooit dt’s worden gespeeld in het verleden! Er wordt zoveel mogelijk gestreefd om de lopende DT dezelfde dag nog te laten eindigen. Start geen nieuwe DT’s indien een andere downtime nog lopende is.
  • Downtime tussen spelers betekent niet dat elke speler het downtime verzoek van elke andere speler moet aanvaarden. Zoals eerder aangegeven is het “downtimen” OPTIONEEL. Mogelijks zoeken we dan samen wel naar een goede in-game reden waarom de dt niet doorgegaan is. (Bv. Personage is op reis, etc.). Mensen met functies weten natuurlijk dat, van zodra ze een functie hebben, deze verwacht worden actiever te zijn tussen de sessies door. Dit is ook nu niet anders. Dit wil echter ook niet zeggen dat deze mensen 24/7 beschikbaar moeten zijn voor hun medespelers en/of ST's.
  • Vanuit het St-team zullen er op vastgelegde tijdstippen extra dt’s aangeboden worden, die niet noodzakelijk met lopende plots te maken hebben. Dit zijn zogenaamde ‘one-offs’, in dezelfde wereld. Hier geldt dezelfde regel: “Downtimes zijn OPTIONEEL.”
Deze regels kan je ook opnieuw terugvinden op het forum.

Hopende jullie voldoende geïnformeerd te hebben hiermee, kijken we de volgende DT periode tegemoet. Voor verdere vragen kan je zoals steeds bij ons terecht.Het ST Team

Locked