La Grande Soirée

Click here for English page

UPDATE: inschrijvingen zijn afgesloten!

Beste geïnteresseerden,

Welkom op de inschrijvingspagina van ons eerste grote evenement in de wereld van Duister Gent 2.0!

Spelers kunnen gewoon met hun eigen personages deelnemen en alle voordelen die de avond brengt, zullen zich ook verder zetten in de maandelijkse sessies.

Voor de deelnemers die nog geen personage bij ons hebben, bieden we een waaier aan mogelijkheden. Alle niet-speler personages zijn zogenaamde LPC’s, of Limited Player Characters. 

Wat is een LPC nu weer, hoor ik jullie al denken. Sta mij toe dit wat te verduidelijken.
Een LPC is een personage die uitgewerkt is met een bepaald doel. Een beetje zoals een NPC, maar dan met veel meer vrijheid om hun eigen ding te doen, zolang ze bepaalde zaken in acht houden. Elke LPC zal specifiek gecreëerd worden, in samenspraak met zijn speler natuurlijk. Deze zullen specifieke doelen, contacten, beknopte achtergrond verhaal, geheimen en redenen hebben voor zijn of haar aanwezigheid. Sommige namen zullen de spelers bekend in de oren klinken, andere dan weer niet.

Op het einde van de avond vragen we aan de LPC’s om hun personage blaadjes terug binnen te brengen met de resultaten van hun spel op de achterzijde genoteerd.
Deze informatie wordt dan verwerkt in de resultaten van het evenement en zal de wereld waarin de spelers zich begeven sterk beïnvloeden.

Ons evenement zal doorgaan in het kasteel Hoogveld te Zedelgem. Dit kasteel bevindt zich op minder dan 2 km van het station en is dus ook met het openbaar vervoer bereikbaar. Houdt er rekening mee dat er ’s nachts geen treinen rijden.
Mits Zedelgem voor sommigen nogal ver rijden is, hebben we ongeveer 16 slaapplaatsen kunnen regelen in het kasteel zelf. Deze zullen voor een kleine meerprijs aangeboden worden aan degene die dat wensen. Dit omvat ook het ontbijt, natuurlijk. Alle plaatsen voor het evenement, zowel spelerplaatsen als slaapplaatsen, worden toegekend op een “eerst komt, eerst maalt” basis.

Voor deze avond gelden er een strikte kledingvoorschriften en wie niet aan de eisen voldoet zal niet door de binnenspelse beveiliging worden toegelaten. Het gekozen thema is “Gala kledij”. Houdt er wel rekening mee dat we in de winter spelen en het dus best koud kan zijn, vooral op de buitenlocaties.
Gala kledij kan ruim geïnterpreteerd worden, want we bevinden ons immers in een Punk-Gothic type wereld in het spel, en ook per clan zal dit mogelijks anders zijn.
Voorbeelden zullen ruimschoots voordien beschikbaar zijn en mocht je twijfelen of iets al dan niet door de beveiliging zou geraken, kan je altijd bij het ST Team terecht.

Korte samenvatting:

Wanneer:
11 Juni 2022
U bent welkom vanaf 17u00
Spel gaat in om 19u00 en eindigt rond 2u30

Locatie:
Kasteel Hoogveld,
Hoogveld 4,
Zedelgem

Spelerplaatsen:
Slechts 100, inclusief LPC’s

Slaapplaatsen:
Slechts 16 plaatsen beschikbaar!

Gelieve het totaalbedrag over te maken op onze rekening: BE63 6511 9787 0508 met in het vrije mededelingsveld uw naam, voornaam en “La Grande Soirée 11/06/2022”. Uw plaats is pas gereserveerd na betaling van het deelname bedrag.